Porkkanasämpylät

Porkkanaraaste tekee sämpylöistä mehevät ja pirteän väriset. Kun taikinassa on riittävästi suolaa, on taikina helppo käsitellä. Koska syksyllä porkkana on niin hyvää, raastetaan s
pinit
Jaa

Porkkanasämpylät

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 20 mins Kokonaisaika 20 minuuttia
Annokset: 6

Raaka-aineet

Vinkki!

Kuumenna neste kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva ja hunaja. Lisää 3/4 jauhoista, porkkanaraaste ja suola. Sekoita taikinaksi. Lisää jauhoja tarpeellinen määrä, jotta saat kimmoisan taikinan. Lisää joukkoon rasvasula. Anna kohota kelmun alla lämpimässä 30 minuuttia, pyöritä sämpyläjauhotetulla työtasolla sämpylöiksi ja nostata pellillä vielä 10 minuuttia.

Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Avainsanat: porkkana