Include in Print View:
Otsikko
Recipe Content
Tietoa
Kuvaus
Kuvat
Ainekset
Ohjeet
Ravintoarvot
Huomautuksia
Sosiaalisessa mediassa jakaminen
Kirjoittajan tiedot
Kiitosviesti
Tulosta
Increase Text
Decrease Text
Tomjam kung eli tulinen katkarapukeitto
Kypsennysaika
10 mins
Kokonaisaika
10 minuuttia
Ruokakulttuuri:
Aasia
,
Thaimaa
Vaikeustaso:
Helppo
Nutrition Facts
12 dl
katkaravun päälientä tai kanalientä
4
tuoretta sitruunaruohon vartta paloiteltuna
4
tuoretta kaffirin lehteä
6 rkl
kalakastikett
6 rkl
limettimehua
½ kg
kuorittuja keskikokoisia tuoreita katkarapuja
2 rkl
thaimalaista chilipastaa kasviöljyssä (naamprikphau)
1 dl
maitoa
3
tuoretta pientä chiliä, poista siemenet jos haluat lieventää makua.
1 dl
tuoreita korianterin lehtiä
Avainsanat:
katkarapu