Vegaani nakkikastike

Vaikeus Helppo
Aika
Kokkausaika: 15 mins Kokonaisaika: 15 minuuttia
Annokset 4
Raaka-aineet
  • 1 pkt (420 g) vegaanisia nakkeja
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl ketsuppia
  • 1 rkl kasvisfondia
  • 1 ½ dl ruokakermaa tai jos haluat vegaania, kaurakermaa
  • mustapippuria
  • Tarjoiluun
  • keitettyjä perunoita tai luomumakaroneja
Vinkki!

Paloittele kasvisnakit ja kuutioi sipulit. Ruskista sipulikuutiot kevyesti kasviöljyssä paistinpannulla tai kasarissa. Lisää kasvisnakit ja jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää ketsuppi ja kasvisfondi. Kiehauta ja lisää ruokakerma tai kaurakerma. Kuumenna seos höyryäväksi mutta älä anna sen kiehahtaa. Mausta mustapippurilla ja tarjoa keitettyjen perunoiden tai luomumakaronin kera.

 

Kuva on kuvituskuva. Näkymä mökiltä, jossa kokkaaminen tapahtuu kaasuliedellä ja usein melko sukkelasti, sillä ulkona viihtyy niin hyvin.

Avainsanat: kuvituskuva, vegenakki