Vegaani nakkikastike

Nakkikastikkeesta tulee hyvää, vaikka sen tekisikin soijanakista.
pinit
Jaa
Vaikeus: Helppo Kokkausaika 15 mins Kokonaisaika 15 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

Tarjoiluun

Vinkki!

Paloittele kasvisnakit ja kuutioi sipulit. Ruskista sipulikuutiot kevyesti kasviöljyssä paistinpannulla tai kasarissa. Lisää kasvisnakit ja jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää ketsuppi ja kasvisfondi. Kiehauta ja lisää ruokakerma tai kaurakerma. Kuumenna seos höyryäväksi mutta älä anna sen kiehahtaa. Mausta mustapippurilla ja tarjoa keitettyjen perunoiden tai luomumakaronin kera.

 

Kuva on kuvituskuva. Näkymä mökiltä, jossa kokkaaminen tapahtuu kaasuliedellä ja usein melko sukkelasti, sillä ulkona viihtyy niin hyvin.

Avainsanat: kuvituskuva, vegenakki