Vaniljainen mansikkakääretorttu

Vanilja-mansikkakääretorttu on nopea valmistaa yllätysvieraiden kurvatessa pihamaalle. Väliin sopivat myös vadelmat.
pinit
Jaa

Vaniljainen mansikkakääretorttu

Vaikeus: Helppo
Annokset: 4

Raaka-aineet

TAIKINA

TÄYTE

Vinkki!

Vaahdota kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja nostele seos muna-sokerivaahtoon. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja jaa taikina sen päälle ohueksi kerrokseksi. Kypsennä kääretorttupohjaa 225 asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. Levitä työtasolle leivinpaperi ja ripottele sen päälle sokeria. Kumoa kypsä kääretorttupohja pohjapapereineen sen päälle. Sivele päällimmäistä leivinpaperia kylmään veteen kastetulla siveltimellä ja irrottele leivinpaperi kääretorttupohjasta. Voit käyttää reunoissa apuna veistä. Vispaa kasvirasvavalmiste vaahdoksi. Lisää joukkoon vaniljakreemijauhe ja vispaa vielä hetki. Jaa seos kääretorttupohjalle. Puhdista mansikat ja lohko ne täytteen päälle. Kääri torttupohja rullaksi, siisti päät ja tarjoa.

Avainsanat: mansikka