Unelmatorttu
Raaka-aineet
Kääretorttupohja
Voikreemi
Vinkki!
Vuoraa 30 x 40 cm:n kokoinen uunipannu leivinpaperilla.
Sekoita keskenään kuiva-aineet.
Vatkaa munat, valkuainen ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kuiva-aineseos ja levitä taikina uunipannuun.
Kypsennä 250 asteessa uunin keskiosassa noin viisi minuuttia.
Ripottele sokeria työtasolle levitetylle keittiöliinalle tai leivinpaperipalalle. Kumoa kääretorttulevy sen päälle. Poista paistopaperi. Voit kääriä torttulevyn rullalle jäähtymisen ajaksi tai peittää sen uunipellillä.
Vaahdota rasva ja sekoita joukkoon tomusokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon keltuainen.
Levitä täyte pohjan päälle ja kääri levy rullaksi. Nosta kääretorttu jääkaappiin kovettumaan vähintään tunniksi.