Tattileivät

Kurssit
Vaikeus Helppo
Aika
Kokkausaika: 10 mins Kokonaisaika: 10 minuuttia
Annokset 2
Raaka-aineet
  • 1 rkl margariinia
  • 2 sipulia
  • ½ l herkkutatteja paloina
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 100 g yrttituorejuustoa
  • 4 viipaletta ruisleipää
  • juustoraastetta
  • LISÄKSI
  • lehtisalaattia
  • perunasalaattia
Vinkki!

Vaihe 1

Sulata rasva paistinpannussa. Lohko pannuun sipulit ja kypsennä niitä keskilämmöllä pitkään, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää sienet pannuun ja paista niitä, kunnes liika kosteus on haihtunut. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Lisää tuorejuusto. Jatka kuumennusta, kunnes tuorejuusto on sulanut.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja nosta leipäviipaleet sen päälle. Jaa tattitäyte leiville ja ripottele päälle vielä juustoraastetta. Paista leipiä 200-asteisen uunin keskitasolla, kunnes juustoraaste sulaa ja saa kauniin värin.

Vuoraa lautanen salaatinlehdillä, nosta päälle leipä sekä annos perunasalaattia.

Avainsanat: kuvituskuva, sienet