Tattileivät

Harrastan golfia ja liikun sen myötä paljon ulkosalla. Väylältä toiselle siirryttäessä saatan törmätä herkkutatteihin, jotka raapaisen vauhdilla mukaani. Kotona puhdistan tatit, siivutan ne ja paistan ne pannussa kypsiksi. Päivän ulkona oltua onkin jo kova nälkä, jonka muhkea tattileipä saa katoamaan. Jos koko perheellä on nälkä, teen tateista pasta-annokset. Maustan sen yksinkertaisesti oliiviöljyllä, valkosipulilla ja parmesaanijuustoraasteella. Päälle raastan herkkutattia.
pinit
Jaa

Tattileivät

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 10 mins Kokonaisaika 10 minuuttia
Annokset: 2

Raaka-aineet

LISÄKSI

Vinkki!

Vaihe 1

Sulata rasva paistinpannussa. Lohko pannuun sipulit ja kypsennä niitä keskilämmöllä pitkään, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää sienet pannuun ja paista niitä, kunnes liika kosteus on haihtunut. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla. Lisää tuorejuusto. Jatka kuumennusta, kunnes tuorejuusto on sulanut.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja nosta leipäviipaleet sen päälle. Jaa tattitäyte leiville ja ripottele päälle vielä juustoraastetta. Paista leipiä 200-asteisen uunin keskitasolla, kunnes juustoraaste sulaa ja saa kauniin värin.

Vuoraa lautanen salaatinlehdillä, nosta päälle leipä sekä annos perunasalaattia.

Avainsanat: kuvituskuva, sienet