Suklaakakku

Tämä helppo suklaakakku on herkullisimmillaan kuumana. Se jää keskeltä löysäksi, ja se tarjotaan kermavaahdon kanssa. Reseptin olen saanut käsintehtyihin konvehteihin erikoistuneelta Petri Siréniltä, joka todellakin osaa tyydyttää suklaanystävän makeanhimon.
pinit
Jaa

Suklaakakku

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 25 mins Kokonaisaika 25 minuuttia
Annokset: 6

Raaka-aineet

TARJOILUUN

Tee näin:

  1. Sulata suklaa ja voi mikroaaltouunissa n. 30 sekunnin jaksoissa seosta välillä sekoittaen.

  2. Vispaa kananmunien rakenne rikki.

  3. Lisää kananmunamassan joukkoon sokeri ja maissitärkkelys.

  4. Sekoita hyvin ja lisää seokseen suklaa-voiseos sekä likööri.

  5. Kaada seos kakkuvuokaan (halkaisija 26 cm) ja paista 180 asteessa noin 20 minuuttia.

Vinkki!

Tämä taikina voi hyvin odotella jääkaapissa vieraita. Voit tehdä taikinaseoksen jääkaappiin jo edellisenä päivänä!

Kun on kakun tai jälkiruuan aika, paista taikinasta kakku tai kullekkin ruokailijalle pienet kakkuset muffinivuoassa jälkiruuaksi. Kylkeen sopii erinomaisesti vaniljajäätelöpallo.

Avainsanat: suklaa