Sinappinen kinkkumunakas

Munakas on pikaruokaa parhaimmillaan. Sen raaka-aineet löytyvät aina kaapistamme. Paitsi että munakas käy pääruoasta, paistamme niitä usein sunnuntaisin aamupalaksi. Runsas, kasviksia sisältävä munakas tuo mieleen ulkomaanmatkojen hotelliaamiaisten paistopisteet, joiden runsaista höysteistä saa osoitella kokille sormella mieleisensä täytteet. Munakas maistuu hyvältä myös kylmänä. Joulukinkun jämät tulee käytettyä tarkkaan munakkaissa.
pinit
Jaa

Sinappinen kinkkumunakas

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 5 mins Kokonaisaika 5 minuuttia
Annokset: 1

Raaka-aineet

Vinkki!

Vaihe 1

Vispaa kulhossa keskenään kananmunat, mausteet ja maito.

Sulata rasva paistinpannussa. Kaada kananmunaseos pannuun. Alenna lieden lämpötilaa.

Vedä hyytynyttä munakasmassaa puulastalla reunoilta keskustaa kohti. Tilalle valuu munakkaan päältä hyytymätöntä seosta. Jatka näin, kunnes munakas on lähes täysin hyytynyt.

Sekoita sinappi tuorejuustoon ja sivele seos munakkaalle. Ripottele päälle kinkkusuikaleet ja vihreää paprikaa. Käännä munakas kaksinkerroin ja liu’uta se lautaselle.

Avainsanat: kuvituskuva, possu