Sekoita monitoimikoneen kulhossa jauhot, kananmuna, mausteet ja rasva. Lisää vettä, jotta saat tasaisen, helposti työstettävän taikinan. Tee taikinasta pallo ja pidä sitä tuorekelmuun käärittynä kylmässä puoli tuntia.
Taputtele taikina vuokaan (21 x 29 cm).
Puhdista herkkusienet sieniveitsen avulla ja poista niistä kantaosa. Ota seitsemän sienen lakkia syrjään ja silppua muut sienet ja kannat sekä sipuli. Paista sieni- ja sipulisilppua nopeasti paistinpannulla rasvassa. Silppua ruohosipuli.
Sekoita keskenään sieni-, sipuli- ja ruohosipulisilppu, mustapippuri, kananmunat, ranskankerma, maito ja juustoraaste. Levitä täyte vuokaan. Aseta päälle kinkkusiivut ja kokonaiset sienten lakit siten, että niistä muodostuu maljoja tortun päälle.
Silppua valkosipulinkynnet ja sekoita silppu voihin. Jaa seos sienten hattuihin.
Kypsennä 200 asteessa hiukan keskitason alapuolella 40 minuuttia.