Ruusukaalipannu

Ruusukaali-hasselpähkinäpannu
pinit
Jaa

Ruusukaalipannu

Vaikeus: Helppo Valmisteluaika 5 mins Kokkausaika 15 mins Kokonaisaika 20 minuuttia
Annokset: 4
Paras kausi: Talvi

Kuvaus

Ruusukaalista saat herkullisen, lämpimän lisäkkeen arkiselle ja juhlavallekin aterialle. Makeuta kaalit ja höystä pähkinöillä kaapin tarjonnan ja menun mukaisesti. Ruusukaali sopii myös hyvin sellaisenaan raastettuna antamaan salaatteihin rapeutta.

Ainekset

Instructions

  1. Siisti ruusukaalit poistamalla niistä tumma kantaosa ja rikkinäiset/likaiset lehdet. Puolita ruusukaalit.

  2. Kuumenna rasva pannulla ja paista ruusukaalit siinä al dente -kypsiksi. Maista ruusukaaleja ja päätä, mikä kypsyysaste sopii sinulle ja ruokailuseuralaisillesi.

  3. Lisää sokeri ja sekoittele ruusukaaleja. Sokeri saa sulaa ja makeuttaa ruusukaalit. 

  4. Lisää pannulle pähkinärouhe ja jatka kypsennystä, kunnes pähkinät ovat maukkaan paahteisia. Tarjoa pääruuan lisukkeena.

Avainsanat: ruusukaali, hasselpähkinä,