Runsas suklaakreemitorttu

Vaikeus Helppo
Aika
Kokkausaika: 45 mins Kokonaisaika: 45 minuuttia
Annokset 12
Raaka-aineet
    Vuokaan
  • voita tai margariinia
  • Pohja
  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita tai margariinia
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 4 munankeltuaista
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 4 munanvalkuaista
  • 1/2 dl sokeria
  • Kuorrutus
  • 100 g tummaa suklaata
  • 125 g voita tai margariinia
  • 50 g kookosrasvaa
  • 2 kananmunaa
  • 1/2 dl hienoa kidesokeria
Vinkki!

Voitele irtopohjavuoka (Ø 22 senttimetriä) ja aseta pohjalle pala leivinpaperia.

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää suklaa rasva-sokerivaahtoon.

Avainsanat: suklaa