Sivele rasvalla tasapohjainen kakkuvuoka (Ø 24 cm) ja jauhota se mannasuurimoilla.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään.
Siivilöi muna-sokerivaahdon joukkoon kuiva-aineet. Kaada taikinaseos uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa uunin keskitason alapuolella noin 25 minuuttia.
Vatkaa täytteen kerma vaahdoksi. Makeuta vaahto sokerilla. Ota kermavaahdosta 2/5 kulhoon ja lisää siihen kermaviili. Nosta loppu kermavaahto kylmään.
Jaa kermaviiliseos kahteen kulhoon. Lisää toiseen niistä ananaspalat.
Soseuta banaanit haarukalla ja purista joukkoon sitruunamehu. Lisää seos maustamattomaan kermaviiliseokseen.
Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen. Sekoita kostutusliemi ja valele sillä jokainen kakkulevy vuorollaan kakkua kootessasi.
Levitä ensimmäiselle kakkulevylle ananastäyte ja toiselle banaanitäyte.
Pane kakun päälle paino ja nosta se kylmään mielellään seuraavaan päivään.
Mittaa pieneen kattilaan suklaa, konjakki, kahvijauhe ja sokeri. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes seos on sileää. Vatkaa joukkoon keltuainen ja jäähdytä.
Sekoita jäähtynyt suklaaseos täytteestä säästettyyn kermavaahtoon. Kuorruta kakku suklaa-kermavaahdolla, koristele pähkinöillä ja siivilöidyllä kaakaojauheella ja tarjoa