Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää valkuaiset yksitellen seosta samalla sekoittaen. Lisää lopuksi jauhot. Ota pieni osa taikinasta kulhoon ja värjää se punaiseksi. Siirrä värillinen taikina pursotuspussiin. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Tee kolmion muotoinen shabloona elintarvikehyväksytystä muovista, esimerkiksi kakun reunanauhasta, ja aseta shabloona leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Annostele shabloonan sisään taikinaa ja vedä se palettiveitsellä tasaiseksi kerrokseksi shabloonan sisälle. Pursota taikina-alueelle raitoja punaisella taikinalla. Nosta shabloona pois ja tee samoin kaksi tai kolme keksiä lisää. Älä tee kerralla liian monta keksiä, sillä ne tulee kääräistä rullalle todella nopeasti uunista oton jälkeen. Paista 200 asteessa hetkinen, kunnes reunat ovat saaneet hieman väriä. Irrota keksit välittömästi uunista ottamisen jälkeen lastalla ja kääräise keksirullaksi. Vinkki! Jos rullaaminen tuntuu liian haasteelliselta, tee pyöreitä keksejä ja nosta ne jäähtymään kaarevalle alustalle kuten kaulimelle.