Voitele ja jauhota kakkuvuoka (Ø 24 cm).
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää seos siivilän läpi taikinaan. Sekoita taikina sileäksi ja kaada se vuokaan. Paista 180 asteisessa uunissa hiukan keskitasoa alempana noin puoli tuntia.
Sirottele keittiöliinalle tai leivinpaperille sokeria. Kumoa sen päälle kuuma kakku, nosta kakkuvuoka takaisin kakun päälle ja jätä kakku jäähtymään vuoan alle.
Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan.
Pane liivatelehti likoamaan viideksi minuutiksi pieneen kulholliseen kylmää vettä.
Kuumenna kattilassa maito, kananmuna, sokeri ja perunajauho seosta koko ajan hämmentäen, kunnes se sakenee kiisselimäiseksi.
Puristele liivatelehti kuivaksi ja liuota se kuumaan kiisseliin. Jäähdytä seos kylmässä. Lisää jäähtyneeseen kiisseliin vanilliinisokeri. Vispaa kerma ja sekoita se täytteeseen.
Kokoa prinsessakakku tarjoiluvadille siten, että kahdelle alimmalle kakkulevylle tulee ensin vadelmahilloa ja hillon päälle vajaa kolmannes vaaleasta täytteestä. Muotoile päällimmäisen kakkulevyn päälle kumpu vaaleasta täytteestä ja nosta kakku kylmään muutamaksi tunniksi.
Ripottele työtasolle tomusokeria ja kauli marsipaani sen päällä tai vaihtoehtoisesti kahden tuorekelmupalan välissä suureksi levyksi, kiepauta se kaulimelle ja nosta kakun päälle. Toimi rivakasti, ettei marsipaani kuivu ja ala halkeilla. Leikkaa ryppyyn meneviin kohtiin viillot ja painele marsipaanilevy tiiviisti kakun pinnalle. Leikkaa pois yli jäävät marsipaanihelmat tai käännä ne kakun alle.
Muovaile kakun päälle koristeita marsipaanista. Jos haluat, voit ripotella kakun päälle juuri ennen tarjoilua tomusokeria ja kietaista kakun ympärille nauhan.
Vinkki! Marsipaani kostuu herkästi ja se kannattaa asetella kakun päälle aikaisintaan muutama tunti ennen tarjoilua.