Vuoraa kakkuvuoan (Ø 24 cm) pohja ja reunat leivinpaperilla.
Vispaa kananmunien rakenne rikki. Mittaa munien päälle kuiva-aineet ja kasviöljy. Sekoita hyvin. Lisää porkkanasose, pähkinät, kookoshiutaleet ja ananasmurska liemineen.
Kypsennä 190 asteessa uunin alaosassa noin tunti, kunnes kakun reunat ovat irronneet vuoan reunoista.
Jäähdytä 10 minuuttia ja kumoa leivinritilän päälle. Poista paperit.
Sulata päälliseen tuleva rasva, jäähdytä sitä hiukan ja sekoita joukkoon tuorejuusto nokareina. Lisää tomusokeri ja sekoita seos tasaiseksi. Anna seoksen jähmettyä hiukan ja levitä kuorrutus kakulle.
Paahda kuivassa paistinpannussa kookoshiutaleita ja ripottele ne kakun pinnalle.
Asettele tarjoiluvadin reunalle ananaskirsikoita.
Vinkki! Voit sekoittaa jäähtyneeseen kuorrutukseen notkeaa kermavaahtoa, jolloin saat todella muhkean kuorrutuksen.
Kuorrutusvaihtoehto:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
runsas 2 dl siivilöityä tomusokeria
2 rkl limetin tai sitruunan mehua
Sekoita tuorejuustoon tomusokeri ja sitrushedelmän mehu. Levitä kuorrutus kakun päälle.