Pistaasi-suklaacookiet

Vaikeus Helppo
Aika
Kokkausaika: 15 mins Kokonaisaika: 15 minuuttia
Annokset 15
Raaka-aineet
  • 2 1/2 dl fariinisokeria
  • 225 g voita
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 1/2 dl kaakaojauhetta
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 120 g tummaa suklaata rouhittuna
  • 1 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
Vinkki!

Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;">Vaahdota rasva ja sokerit valkoiseksi vaahdoksi. Vispaa kananmunat seokseen yksitellen.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Siivilöi taikinaan kuiva-aineet ja sekoita.

000000; font-size: 12pt;">Lusikoi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille 20 – 30 kekoa. Jätä väliin reilusti tilaa, sillä keksit leviävät runsaasti paistuessaan. Ripottele kekseille pistaasirouhetta.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Paista keksejä 180-asteisessa uunissa, keskitasoa hiukan ylempänä 10 – 15 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä ja nosta keksit sitten tarjoiluvadille.