Pistaasi-suklaacookiet

Pistaasi-suklaacookiet maistuvat iltapalana maitolasin kanssa makoisilta.
pinit
Jaa

Pistaasi-suklaacookiet

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 15 mins Kokonaisaika 15 minuuttia
Annokset: 15

Raaka-aineet

Vinkki!

Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;">Vaahdota rasva ja sokerit valkoiseksi vaahdoksi. Vispaa kananmunat seokseen yksitellen.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Siivilöi taikinaan kuiva-aineet ja sekoita.

000000; font-size: 12pt;">Lusikoi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille 20 – 30 kekoa. Jätä väliin reilusti tilaa, sillä keksit leviävät runsaasti paistuessaan. Ripottele kekseille pistaasirouhetta.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Paista keksejä 180-asteisessa uunissa, keskitasoa hiukan ylempänä 10 – 15 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä ja nosta keksit sitten tarjoiluvadille.