Pinaattiruudut

Pinaatti on mieto aines ja sopii loistavasti juhlapöydän suolaisiin piiraisiin raaka-aineeksi. Leivo ruuduiksi tai pyöreään vuokaan. Kuva on kuvituskuva, jossa olen käyttänyt tuoretta pinaattia.
pinit
Jaa
Vaikeus: Helppo Kokkausaika 30 mins Kokonaisaika 30 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

TÄYTE

Vinkki!

Pane kylmä rasva, jauhot, leivinjauhe ja suola monitoimikoneen kulhoon ja sekoita murumaiseksi seokseksi leikkuuterällä. Lisää vesi ja sekoita, kunnes taikinasta muodostuu pallo.

Vuoraa piirasvuoka (20X30) leivinpaperilla. Työstä taikina tasaiseksi levyksi vuokaan.

Mittaa tuorejuusto ja kananmunat yleiskoneen kulhoon ja sekoita ne.

Lisää loput täytteen raaka-aineet ja sekoita. Jaa täyte piiraspohjalle. Kypsennä 175 asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia.

Anna piiraan jäähtyä vuoassaan, jotta se säilyy ehjänä leikattaessa.

Leikkaa viipaleiksi ja tarjoa salaatin kera.

Avainsanat: kuvituskuva, pinaatti