Vaihe 1
Vuoraa kakkuvuoan reunat reunanauhalla.
Leikkaa vuoan pohjalle sopiva pala leivinpaperista. Pane kakkupohja vuokaan ja kostuta se omenamehulla.
Vispaa kasvirasvavalmiste napakaksi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon ranskankerma, sokeri sekä ¾ dl persikkasosetta.
Kuumenna loppu persikkasose höyryävän kuumaksi. Nosta liivatelehdet vedestä, puristele vesi pois ja liuota liivatelehdet kuumaan persikkasoseeseen. Sekoita hyvin. Anna seoksen jäähtyä hiukan ja sekoita se sitten muun täytteen joukkoon.
Levitä täyte tasaiseksi kerrokseksi kakkupohjalle ja anna sen hyytyä jääkaapissa noin kolme tuntia.
Liuota päälliseen käytettäviä liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna muutama ruokalusikallinen persikkasosetta kiehuvaksi ja liuota liivatelehdet siihen. Sekoita joukkoon loppu persikkasose ja jaa seos hyytyneen tortun päälle varovasti siten, että pidät lusikaa tai palettiviestä kakun pinnan lähellä ja valutat kiilteen sen päälle. Näin kakun pinta ei rikkoonnu ja vaalean ja värikkään kerroksen rajasta tulee siisti.
Hyydytä kylmässä vähintään tunti.