Pähkinäbrownies

Nämä suklaiset houkutukset voit leipoa juhliin, myyjäisiin tai ihan vain omaksi iloksi.
pinit
Jaa
Vaikeus: Helppo Valmisteluaika 15 mins Kokkausaika 40 mins Kokonaisaika 55 minuuttia
Annokset: 16

Raaka-aineet

Vinkki!

 

Rouhi kolmannes suklaasta veitsellä leikkuulaudan päällä karkeaksi rouheeksi.

Sulata loppu suklaa ja rasva vesihauteessa.

Vispaa kananmunat, kahvi ja sokeri keskenään suuressa kulhossa. Lisää seokseen vähitellen suklaa-rasvaseos.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseos suklaa-rasvaseokseen.

Rouhi pähkinät mantelimyllyllä tai pane pähkinät muovipussiin ja nuiji ne lihanuijalla, kaulimella tai pullonpohjalla. Lisää suklaa- ja pähkinärouhe taikinaan.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 190 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes keskusta on juuri ja juuri kiinteytynyt.

Kumoa jäähtynyt kakku ja leikkaa se annospaloiksi.

Avainsanat: pähkinä, suklaa