Omenainen pähkinämarenkikakku
Raaka-aineet
Päälle
Pohja
Vinkki!
Vuoraa kakkuvuoka (Ø 27 cm) leivinpaperilla. Sekoita päälliseen tulevat kuiva-aineet keskenään.
Vispaa valkuaiset ja ripaus suolaa vaahdoksi. Lisää vähitellen tomusokeri seosta yhä vatkaten. Lisää omenaviinietikka ja vispaa hetki. Lisää valkuaisvaahtoon kuiva-aineseos. Pane pursotinpussiin isosuinen tylla ja lusikoi seos pussiin.
Sekoita pohjaan tulevat kuiva-aineet keskenään.
Vispaa munankeltuaiset, munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet, sekoita ja kumoa taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
Pudottele omenahillo sinne tänne taikinaan.
Pursota päällinen kakun päälle.
Kypsennä kakkua noin tunti 180 asteessa uunin keskitasoa hiukan alempana.