Minimarengit

Jos pidät pieniä marenkeja aina kaapissa, saat niistä nopeasti tarjottavat yllätysvieraille. Voit käyttää marenkeja myös kakkujen koristelussa
pinit
Jaa

Minimarengit

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 2 hrs Kokonaisaika 2 tuntia
Annokset: 20

Raaka-aineet

Marenkiseos

Väliin

Vinkki!

  • Vispaa valkuaiset ja sitruunamehu kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää puolet sokerista ja jatka vatkaamista. Lisää loppu sokeri ja vispaa edelleen.

    Sekoita tomusokeri vaahtoon nuolijan avulla.

    Suojaa uunipelti leivinpaperilla.

    Pane seos pursotuspussiin ja pursota uunipellille haluamasi muotoisia marenkeja.

    Paista ensimmäiset 10 minuuttia 150 asteessa uunin keskitasolla ja alenna lämpötila sitten 100 asteeseen. Paista marenkeja vielä puolitoista tuntia.

    Vatkaa kerma, makeuta se sokerilla ja värjää halutessasi karamellivärillä tai sekoittamalla joukkoon siivilän läpi painellen marmeladia.

    Sivele marengin pohjaan täytettä ja paina toinen marenki siihen kiinni.

Avainsanat: Gluteeniton Keksit, pikkuleivät Tee hyvä kakku -kirja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *