Meetwursti-voileipäkakku

Tämän kakun salaisuus on suurkeittiötuotteena myytävä pekonin makuinen Creme Bonjour Carbonara-tuorejuusto. Jos et saa sitä käsiisi, käytä muuta tuorejuustoa. Jos sinun tulee tehdä laktoositon voileipäkakku, korvaa tuorejuusto laktoosittoman tuorejuuston ja majoneesin seoksella.
pinit
Jaa

Meetwursti-voileipäkakku

Vaikeus: Helppo
Annokset: 4

Raaka-aineet

POHJA

TÄYTE

PÄÄLLE

Vinkki!

Valitse voileipäkakulle sopiva tarjoiluastia. Vuoraa se voipaperisuikaleilla. Nosta vadille leipäkerroksia. Sekoita kostutusliemi ja täyte. Kostuta leipälevu kerrallaan ja sivele sille täytettä. Kostuta pohjalevyjä hiukan niukemmin kuin päällimmäisiä, sillä kosteus valuu säilytettäessä alas.

Jos juhlat eivät ole aivan alkamaisillaan, peitä voileipäkakku tuorekelmulla ja nosta kylmään. On etu, että kakku saa vetäytyä rauhassa. Sivele juhla-aamuna kakun pintaan tuorejuusto ja koristele kakku näyttävästi tai yksinkertaisesti persiljalla.

Vinkki! Voit käyttää meetwurstin sijaan keittokinkkua.

Avainsanat: perinneruokaa modernisti