Voitele ja korppujauhota reilu rengaskakkuvuoka (Ø 22 cm).
Sulata suklaa vesihauteessa.
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen seosta samalla hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasva-sokerivaahtoon maito ja kuiva-aineet vähitellen seosta samalla sekoitellen. Lisää taikinaan suklaa. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175 asteisen uunin alaosassa 50–60 minuuttia.
Kumoa kakku muutama minuutti uunista oton jälkeen ritilälle. Pane vuoka takaisin kakun päälle, jotta kakusta haihtuva kosteus jää kakkuun.
Tee Marianne-mousse. Pane liivatelehti likoamaan pieneen kulhoon kylmään veteen viideksi minuutiksi.
Pane liedelle kattila ja kaada sen pohjalle vettä noin kolmen senttimetrin paksuudelta. Aseta päälle melko tiiviisti kattilan päälle asettuva kulho. Riko kananmuna kulhoon. Kuumenna kattilassa oleva vesi. Vatkaa kananmunaa kulhossa, kunnes seos sakenee.
Nosta kulho pois kattilan päältä. Puristele liivatelehdet kuivaksi ja liuota ne kuumaan munavaahtoon.
Rouhi valkosuklaa ja sekoita se kuumaan kananmuna-liivateseokseen.
Jäähdytä seos jääkaapissa.
Vispaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita se makeisrouheen kanssa valkosuklaaseokseen.
Kostuta kakkua omenamehulla. Voit maustaa mehun halutessasi rommilla.
Lusikoi kakun keskellä olevaan reikään Marianne-mousse ja tarjoa.