Voitele margariinilla kakkuvuoka (Ø noin 22 cm) ja jauhota se korppujauholla.
Mittaa kuiva-aineet kulhoon ja sekoita.
Vispaa toisessa kulhossa kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kuiva-aineet kevyesti nostellen ja kaada taikina vuokaan.
Pane kakku 175 asteisen uunin alaosaan ja kypsennä sitä noin 50 minuuttia.
Anna kakun olla vuoassa paiston jälkeen kymmenen minuuttia. Ripottele keittiöliinalle tai leivinpaperille sokeria ja kumoa kakku sen päälle jäähtymään. Pane vuoka kumotun kakkupohjan päälle.
Sekoita kostutusliemi.
Mausta mascarponejuusto lemon curd – tahnalla.
Leikkaa kakkupohjat kahteen tai kolmeen kerrokseen.
Kokoa kakku kostuttamalla joka levy vuorollaan kostutusliemellä ja sivelemällä joka toiseen väliin mansikkamarmeladia ja joka toiseen väliin mascarponeseosta.
Sivele kakun pinnalle ohut kerros voikreemiä, jotta se sitoo kakun murut ja tasoittaa pinnan ja reunat. Voikreemi on helpompi levittää jos lämmität sitä hiukan. Kaikki voikreemi ei kulu kakkuun, säilytä loppu tiiviissä rasiassa jääkaapissa tuleviin kakkuihin tai käytä se kääretortun täytteenä.
Värjää marsipaanista pieni osa keltaisella elintarvikevärillä. Sekoita värjättyä marsipaania värjäämättömän joukkoon, kunnes saat haluamasi värisen marsipaanin.
Kaulitse marsipaani tomusokerin avulla työtasolla. Kiepauta marsipaanilevy kaulimelle ja nosta se voikreemillä päällystetylle kakulle.
Työstä marsipaani sileäksi kakun päälle. Venytä helmoja ulospäin ja ohjaa marsipaani kakun laidoille. Leikkaa ylimääräinen marsipaani pois.
Koristele kakku nauhalla sekä pursottamalla pinnalle pisteitä pursotettavasta sokerikuorrutteesta. Myös tämä seos on reilu, voit säilyttää sen myös jääkaapissa. Vispaa seos aina ennen pursottamista kuohkeaksi.
Viimeistele kakku mansikoilla ja tomusokerilla.