Lohi-parsakaali-kinkkurullat

Kurssit ,
Vaikeus Helppo
Aika
Kokkausaika: 10 mins Kokonaisaika: 10 minuuttia
Annokset 4
Raaka-aineet
  • 1 lohifilee
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 200 g pakasteparsakaalia
  • 200 g ilmakuivattua kinkkua
  • 2 dl ruokajogurttia
  • 1 limetti
  • 1 tl rypsiöljyä
  • 300 g kasvispakastesteita
Vinkki!

Leikkaa lohi nahattomaksi, mausta ja viipaloi 3 cm:n levyisiksi annospaloiksi. Nosta kukin kalapala vuorollaan ilmakuivatulle kinkkusiivulle, lisää parsakaali ja kääräise paketiksi. Sipaise uunivuokaan kasviöljyä ja nosta kalapalat vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Purista limetin mehu. Sekoita siihen jogurtti ja ripaus mustapippuria. Huuhtele ja kuivaa annoksiin ruccolaa. Kuumenna lisukkeeksi pakkauksen ohjeen mukaan vihannes-riisisekoitus.

Vinkki! Lohen sijaan voit käyttää kotimaista kalaa kuten kirjolohta ja nieriää.

Avainsanat: lohi