Ota kaikki kakkupohjan raaka-aineet hyvissä ajoin huoneenlämpöön.
Voitele vuoka (Ø 24 cm). Aseta vuoan pohjalle pala leivinpaperia ja sipaise sekin rasvalla. Jauhota kakkuvuoka kookoshiutaleilla.
Mittaa kaikki kakkupohjan raaka-aineet monitoimikoneen kulhoon ja vaivaa nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Lusikoi taikina vuokaan ja kypsennä 180 asteisen uunin alaosassa noin 50 minuuttia eli kunnes kakku irtoaa reunoilta eikä puiseen tikkuun kakun keskelle painettaessa jää raakaa taikinaa.
Tee pohjan paistuessa täyte. Pane munankeltuainen noin litran vetoiseen kulhoon ja vispaa rakenne rikki. Kuumenna kattilassa sokeri ja limettimehu. Keitä viitisen minuuttia. Kaada kuuma liemi keltuaisen päälle seosta samalla voimakkaasti vatkaten. Siirrä seos kattilaan ja kuumenna, yhä koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä, kun seos kiehahtaa. Kuutioi voi ja vatkaa kuutiot seokseen. Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
Leikkaa kakku kahteen tai kolmeen kerrokseen. Tee kostutusliemi puristamalla limetin mehu lasiin ja sekoittamalla siihen vettä ja sokeria.
Kostuta alimmainen kakkulevy ja levitä päälle täytettä. Jatka näin. Jos täytettä jää, sekoita se päälle tulevan jogurtti-kermaseoksen joukkoon.
Aseta kulhon päälle siivilä ja vuoraa se kahdesta kahvinsuodatinpussista auki revityillä palasilla. Lusikoi jogurtti vuorattuun siivilään ja anna sen valua siinä varttitunti.
Vispaa sillä välin kerma ja lisää siihen valutettu jogurtti. Makeuta seos sokerilla.
Pursota jogurtti-kermaseoksesta kekoja kakun päälle.
Leikkaa limetti lohkoiksi. Taputtele lohkot kuiviksi talouspaperilla. Koristele kakku limettilohkoilla.