Mittaa oliiviöljy reiluun kulhoon. Riivi joukkoon rosmariininlehdet. Kuori valkosipulinkynnet ja silppua ne kulhoon. Sekoita ja siirrä liha marinadiin. Kääntele liha kauttaaltaan marinadiin, nosta kylmään ja anna olla seuraavaan päivään lihaa muutaman kerran käännellen.
Liota savipataa kylmässä vedessä tunti. Ruskista liha kauttaaltaan kuumalla paisintanpannulla ja siirrä se savipataan. Nosta kylmään uuniin, paistatpa paistisi sähköuunissa tai leivinuunissa. Kuvan paisti nostettiin puolilta päivin 80-asteiseen uuniin. Takan tuli lämmitti uunin noin 170-asteiseksi. Liha kypsennettiin uunissa ylikypsäksi. Lihasta irtoavassa liemessä ja rasvassa kypsennettiin parin viimeisen paistotunnin aikana perunat. Paisti oli kypsä päivällisaikaan.