Kuumat kyssäkaalileivät

Kuumat kyssäkaalileivät Rapsakka kyssäkaali sopii samoihin ruokiin kuin lanttu ja nauris. Kaikkien kovien juuresten käsittelyyn on parasta valita talon suurin veitsi. Kun kantaosa leikataan pois, juures pysyy hyvin paikoillaan leikkuulaudalla ja kuoren voi leikata pois reiluina paloina. Leikkaan juurekset naposteltaviksi tikuiksi. Raastettuna kyssäkaali maistuu myös lämpimissä leivissä.
pinit
Jaa

Kuumat kyssäkaalileivät

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 20 mins Kokonaisaika 20 minuuttia
Annokset: 1

Raaka-aineet

Vinkki!

 Vaihe 1

Pane kyssäkaalisuikaleet pieneen kulhoon ja kypsennä niitä mikroaaltouunissa täydellä teholla (1 000 W) 2 minuuttia.

Suikaloi leikkeleet kyssäkaalin joukkoon. Mausta mustapippurilla.

Pane leipäviipale lautaselle ja sen päälle kyssäkaali-naudanpaistiseos. Jaa päälle juustosiivut ja kypsennä leipää mikroaaltouunissa minuutti tai kaksi, kunnes se on lämmennyt ja juusto sulanut.

Avainsanat: kuvituskuva, kyssäkaali