Liota liivatelehtiä pienessä kulhossa kylmässä vedessä 5 minuuttia.
Kuumenna kahvi.
Nosta pehmenneet liivatelehdet liotusvedestä, puristele ne kuivaksi ja liuota ne kahviin.
Vaahdota kerma. Vaahdota toisessa kulhossa kananmunat ja sokeri.
Lisää kananmuna-sokerivaahtoon liivate-kahviseos ja kermavaahto.
Sekoittele ja kaada seos hyytymään käyttämättömään, huuhdeltuun suojaruukkuun. Nosta mokkahyytelö jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään.
Ripottele hyydykkeen päälle intiaanisokeria tai kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua ja paina koristeeksi muutama kukkanen.
Vinkki! Jos haluat tehdä pieniä, kumottavia mokkahyydykkeitä, tuplaa liivatelehtien määrä ja annostele seos pieniin, kylmällä vedellä huuhdeltuihin kupposiin. Tarjoa marjojen tai hedelmien kera