Keveä kääretorttupohja

Kurssit
Vaikeus Helppo
Aika
Kokkausaika: 10 mins Kokonaisaika: 10 minuuttia
Annokset 4
Raaka-aineet
  • 1/2 dl perunajauhoja
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 4 kpl kananmunia
  • 1 1/2 dl makeutusjauhetta
  • LISÄKSI
  • kidesokeria leivinpaperille tai keittiöliinalle
Vinkki!

Vaihe 1

Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Mittaa kuiva-aineet kulhoon. Vaahdota toisessa kulhossa kananmunat ja makeutusjauhe käsivatkaimella valkoiseksi vaahdoksi. Lisää jauhoseos siivilän läpi, sekoita taikina tasaiseksi ja levitä uunipannulle. Kypsennä torttupohjaa 225 asteisen uunin yläosassa 5–10 minuuttia. Sirottele leivinpaperille tai keittiöliinalle sokeri. Kumoa paistettu kääretorttu sen päälle. Irrota pohjassa oleva leivinpaperi. Halutessasi voit lisätä jauhoseokseen 2 rkl kaakaojauhetta ja 1 tl vanilliinisokeria.

Vinkki! Sekoita muhkea täyte rahkasta ja aprikooseista.

Avainsanat: kevyt