Murskaa keksit ja jaa keksimurska korkeisiin laseihin. Valuta aprikoosit ja soseuta ne. Annostele sose keksimurskan päälle.
Rouhi suklaa.
Sekoita kulhossa keltuainen, maissitärkkelys, sokeri ja tilkka maitoa. Kiehauta loppu maito ja kaada se kulhoon. Siirrä seos kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon rouhittu suklaa. Annostele seos maljoihin, nosta kylmään ja anna jäähtyä.
Vispaa kerma löysäksi vaahdoksi. Mausta kermavaahto liköörillä, pikakahvijauheella ja tomusokerilla ja valuta se maljoihin. Koristele annokset suklaakoristella.
Tee näin mantelibiscotit:
Vaahdota rasva, hunaja ja sokeri. Lisää joukkoon yksitellen munat seosta samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää joukkoon likööri.
Rouhi mantelit. Hiero anis ja kardemumma huhmareessa jauheeksi. Sekoita mantelirouhe, mausteet ja loput raaka-aineet kulhossa keskenään. Lisää seos rasva-munavaahtoon.
Leivo taikinasta jauhotetulla pöydällä kaksi uunipellin mittaista tankoa. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja nosta tangot sille. Taputa tangot hiukan matalammiksi ja paista 200 asteisen uunin keksitasolla 30 minuuttia.
Jäähdytä keksit ja leikkaa ne 2 cm leveiksi viipaleiksi. Jaa viipaleet tasaisesti uunipellille ja paista uunissa vielä toistamiseen 10 minuuttia. Käännä keksejä kerran paiston aikana, jotta ne kuivahtavat korppumaisiksi. Säilytä kuivassa.