Karjalanpaisti

Karjalanpaisti on perinteinen, erittäin helppovalmisteinen liharuoka.
pinit
Jaa

Karjalanpaisti

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 7 hrs Kokonaisaika 7 tuntia
Annokset: 4

Raaka-aineet

Vinkki!

Vaihe 1

Voitele valurautapata. Pane liha ja mausteet pataan siten, että päällimmäiseksi tulee porsaanlihakuutioita. Kuori sipuli ja halkaise se kahtia. Sujauta sipulinpuolikkaat pataan.

Peitä pata kannella ja kypsennä 200 asteessa kaksi tuntia. Miedossa leivinuunissa karjalanpaisti voi kypsyä vaikka koko yön. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai uunijuuresten kera.

Avainsanat: hirvi, joulu, kuvituskuva, Leivinuuni, Leivinuuniresepti, naudanliha, perinneruokaa modernisti, possu