Hunajaiset uunijuurekset

Huanjalla makeutetut uunijuurekset ovat herkullinen lisuke liha- ja kalaruuille. Kasvisruokailijat voivat nauttia ne tofun, hernepihvien tai falafel-pyöryköiden kanssa.
pinit
Jaa

Hunajaiset uunijuurekset

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 30 mins Kokonaisaika 30 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

Vinkki!

 Vaihe 1

Huuhtele ja kuori juurekset. Paloittele ne pitkänomaisiksi lohkoiksi. Sekoita kulhossa keskenään margariini, hunaja, chilitahna ja muutama timjamin lehti. Lisää juurekset ja sekoita. Siirrä seos uunivuokaan.

Kypsennä juureksia 250-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Ripottele kuumille juureksille suolaa ja mustapippuria.

Avainsanat: lanttu, palsternakka, porkkana