Hedonist’s breakfast pan and additional salad

Tämä ruokaisa pannukakku sopii erinomaisesti brunssitarjoiluihin.
pinit
Jaa

Hedonist’s breakfast pan and additional salad

Vaikeus: Keskivaikea Kokkausaika 31 mins Kokonaisaika 31 minuuttia

Raaka-aineet

TAIKINA

LISÄKSI

LISÄKESALAATTI (tuplaa annos, jos teet uunipellillisen pannaria)

AINEKSET UUNIPELLILLISEEN

PÄÄLLE

Vinkki!

Riko kananmunat kulhoon. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe ja suola. Lisää kuiva-ainesseos kananmunien joukkoon. Lisää puolet piimästä ja sekoita taikina sileäksi. Lisää loppu maito ja sekoita. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

Keitä tällä välin kananmunat koviksi, noin 8 minuuttia. Kun keittoaika on ummessa, siirrä kananmunat kylmään veteen, anna jäähtyä ja kuori ne. Viipaloi kananmunat kolmeen osaan.

Napsauta kanta irti herkkusienistä ja puhdista sienet harjalla tai pese ne tarvittaessa. Pane sienten syvennyksiin hiukan valkosipulimurskaa sekä nokare voita tai margariinia.

Sulata reilu nokare rasvaa uunipannulla. Rasva saa saada hiukan väriä.

Keikuttele uunipannua, jotta saat rasvan jakautumaan sille tasaisesti. Kaada taikina uunipannulle. Asettele päälle kananmunat, herkkusienet ja pinaatinlehdet. Rouhi päälle mustapippuria.

Paista pannaria 200-asteisessa uuniin alaosassa 10 minuuttia. Lisää pannarin päälle kinkkusiivuja. Jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia. Tarjoa pannari kuumana.

Keitä lisäkesalaattia varten kananmunat. Ne saavat jäädä melko pehmeiksi, 7 minuutin keittoaika on hyvä. Pane kananmunat kylmään veteen ja kuori ne.

Suikaloi kasvikset, raasta porkkana raastimen karkealla terällä. Sekoita kasviksista salaatti. Puolita salaatin reunalle kananmunat.