Gluteenittomat teeleivät

Kurssit ,
Annokset 4
Raaka-aineet
  • 1 1/2 dl Teff-jauhoja
  • 3 dl vaaleaa, gluteenitonta jauhoseosta
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 dl juoksevaa margariinia
  • 2 dl maitoa
Vinkki!

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;">Sekoita kuiva-aineet keskenään kulhossa.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita taikina sileäksi.

000000; font-size: 12pt;">Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla ja taputtele taikinasta sille kuusi kiekkoa.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

000000; font-size: 12pt;">Tarjoa voileipämargariinin ja hillon tai raikkaan salaatin kera.