Gluteenittomat teeleivät

Teeleivät on nopea tehdä ja niillä tulee nopeasti hyvä, kotoisa tuoksu taloon. Teeleipiä voi valmistaa monella reseptillä, aina sen mukaan mitä jauhoja tai rasvaa kaapeista löytyy. Teff-jauho tuo taikkinaan mukavasti kuituja.
pinit
Jaa

Gluteenittomat teeleivät

Annokset: 4

Raaka-aineet

Vinkki!

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;">Sekoita kuiva-aineet keskenään kulhossa.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita taikina sileäksi.

000000; font-size: 12pt;">Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla ja taputtele taikinasta sille kuusi kiekkoa.

 Vaihe 1

000000; font-size: 12pt;”>Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

000000; font-size: 12pt;">Tarjoa voileipämargariinin ja hillon tai raikkaan salaatin kera.