Artisokka-perunasose

Vaikeus Helppo
Aika
Valmisteluaika: 10 mins Kokkausaika: 19 mins Kokonaisaika: 29 minuuttia
Annokset 4
Raaka-aineet
    Artisokka-perunasose
  • 5 perunaa
  • 2 dl maa-artisokkaa kuutioituna
  • 1 dl maitoa tai soijamaitoa
  • 1 dl maa-artisokkien keitinlientä
  • sormisuolaa
  • nokare margariinia
Vinkki!

Kuori perunat ja artisokat. Keitä ne kypsiksi vähässä vedessä eri kattiloissa.
Soseuta perunat. Lisää joukkoon maito ja suola. Sekoita joukkoon rasva, kypsät artisokkakuutiot ja 1 dl keitinlientä.
Tarjoa selleristä paistettujen pihvien (viipaloi, kuori ja höyrytä 10 min, paneroi korppujauhossa, paista margariinissa tai kasviöljyssä) kera.

 

Kuva on kuvituskuva. Kiva talliravintola Livignosta, jonka takaterassille olisi voinut unohtua pidemmäksikin ajaksi.

Avainsanat: juuriselleri, kuvituskuva, maa-artisokka, peruna