Vaahdota margariini ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmuna. Lisää jauhot ja taputtele taikina suorakaiteen muotoisen uunivuoan (37 x 27 cm) pohjalle.
Kypsennä kakkupohjaa 175 asteessa uunin keskiosassa 20 minuuttia.
Mittaa sillä välin kattilaan keltuaiset, sokeri, maito ja maissitärkkelys. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä minuutti, nosta liedeltä ja sekoita joukkoon margariini. Mausta hiukan jäähtynyt seos vaniljasokerilla.
Levitä kypsälle torttupohjalle marmeladi ja sen päälle vaniljakiisseli. Nosta torttu jääkaappiin.
Sulata kuorrutuksen rasva. Sekoita joukkoon sokerit ja kaakao sekä kahvia sen verran, että saat seoksen levittymään tortun päälle. Jaa kuorrutus kylmän tortun päälle.
Jos teet tortun vaativampaan tarjoiluun kuin koti-iltaan, tee kestävämpi kuorrutus. Sulata suklaa vesihauteessa. Kuumenna kerma ja sekoita se suklaasulaan. Levitä kuorrutus tortun päälle.
Vinkki! Voit käyttää vadelmamarmeladin sijaan sakeaa mustaherukkahilloa.