Info

Esittely ja yhteystiedot
Sirpa Talka
Sirpa Talka on ruoka-alan monitoimiosaaja, jonka ruokajuttuja on voitu vuosien aikana lukea monista aikakausilehdistä ja kirjoista. Erityisesti sydäntä lähellä ovat helpot kasvisruuat, kakut sekä gluteenitottomat reseptit. Ruokareseptiikan lisäksi kokemusta löytyy myös ruokakuvauksista, elintarvikemarkkinoinnista, tuote- ja kategoriahallinnasta, sidosryhmäviestinnästä sekä luokan- ja kotitaloudenopettajuudesta.
sähköposti
info [at] cakeaway.fi
Viitteet
Sirpa Talkan ruoka-aiheisia artikkeleita on vuosien varrella julkaistu mm. seuraavissa aikakauslehdissä ja lehtitalojen keittokirjoissa:
Sirpa Talka kirjat

Tee hyvä kakku – Kodin kakkukoulu (2005)

Leivo pienin pistein Kevytleivontakoulu (2006)

Perheen ruokavuosi
(2008)

Makeaa ja suolaista puutarhasta (2010)