Info

Esittely ja yhteystiedot

Sirpa Talka

Sirpa Talka on ruoka-alan monitoimiosaaja, jonka ruokajuttuja on voitu vuosien aikana lukea monista aikakausilehdistä ja kirjoista. Erityisesti sydäntä lähellä ovat helpot kasvisruuat, kakut sekä gluteenitottomat reseptit. Ruokareseptiikan lisäksi  kokemusta löytyy myös ruokakuvauksista, elintarvikemarkkinoinnista, tuote- ja kategoriahallinnasta, sidosryhmäviestinnästä sekä luokan- ja kotitaloudenopettajuudesta.

sähköposti​

info [at] cakeaway.fi

Viitteet

Sirpa Talkan ruoka-aiheisia artikkeleita on vuosien varrella julkaistu mm. seuraavissa aikakauslehdissä ja lehtitalojen keittokirjoissa:

  • Me-lehti
  • Suomen Kuvalehti Gourmet
  • Helsingin Sanomat
  • Kotiliesi
  • Maalla-lehti
  • Cosmopolitan
  • Kodin Kuvalehti
  • Kotivinkki
  • Hyvä Terveys

Sirpa Talka kirjat

Tee hyvä kakku – Kodin kakkukoulu (2005)

Leivo pienin pistein Kevytleivontakoulu (2006)

Perheen ruokavuosi
(2008)

Makeaa ja suolaista puutarhasta (2010)