Gluteeniton sitruuna-unikkokakku

Sitruuna ja unikko ovat hauska yhdistelmä kakkupohjassa.
pinit
Jaa

Gluteeniton sitruuna-unikkokakku

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 40 mins Kokonaisaika 40 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

TARJIOLUUN

Vinkki!

Vaihe 1

Sekoita reilussa kulhossa keskenään  kananmunat, maito sekä rypsiöljy. Raasta kahdesta sitruunasta kuori kulhoon ja lisää joukkoon yhden sitruunan mehu. Mittaa kulhoon loput raaka-aineet ja sekoita hyvin.

Jos käytät toista gluteenittomaan leivontaan soveltuvaa jauhoseosta johon ei ole lisätty sokeria, nosta silloin sokerin määrä 220 grammalla.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 20 x 30 cm vuokaan ja paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 30-40 minuuttia. Tai kunnes kakku on kypsä. Paiston aikana kakun pinta saattaa kuplia, se kuitenkin tasoittuu uunista pois otettaessa.

Tarjoa viettelevästi (laktoosittoman) kermavaahdon ja marjojen kera!

Avainsanat: sitruuna, vadelma