Hasselpähkinä-mansikkakakku

Hasselpähkinäinen marenki sopii hienosti mansikkakakkuun.
pinit
Jaa

Hasselpähkinä-mansikkakakku

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 30 mins Kokonaisaika 30 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

MARENKI:

PÄÄLLE

Vinkki!

  •  Vaihe 1

    000000; font-size: 12pt;">Vaahdota valkuaiset ja tomusokeri napakaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon hasselpähkinäjauhe. Päällystä kaksi uunipeltiä leivinpaperilla ja sipaise niihin ohuelti rasvaa kahden pyöreän alan verran. Jaa seos uunipelleille tasaiseksi, halkaisijaltaan noin 26 cm levyksi. Kypsennä 150 asteisessa uunissa kiertoilmalla vajaat ½ tuntia. Jäähdytä marenkipohjat.

     Vaihe 1

    000000; font-size: 12pt;”>Vaahdota kerma ja jaa puolet siitä jäähtyneelle marenkipohjalle. Nosta päälle toinen marenkilevy. Levitä loppu kermavaahto kakun päälle. Jaa mansikat kakulle ja ripottele niiden väliin hasselpähkinöitä.

Avainsanat: marenki