Keveä kääretorttupohja

Leivo keveä pohja kääretorttuun.
pinit
Jaa

Keveä kääretorttupohja

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 10 mins Kokonaisaika 10 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

LISÄKSI

Vinkki!

Vaihe 1

Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Mittaa kuiva-aineet kulhoon. Vaahdota toisessa kulhossa kananmunat ja makeutusjauhe käsivatkaimella valkoiseksi vaahdoksi. Lisää jauhoseos siivilän läpi, sekoita taikina tasaiseksi ja levitä uunipannulle. Kypsennä torttupohjaa 225 asteisen uunin yläosassa 5–10 minuuttia. Sirottele leivinpaperille tai keittiöliinalle sokeri. Kumoa paistettu kääretorttu sen päälle. Irrota pohjassa oleva leivinpaperi. Halutessasi voit lisätä jauhoseokseen 2 rkl kaakaojauhetta ja 1 tl vanilliinisokeria.

Vinkki! Sekoita muhkea täyte rahkasta ja aprikooseista.

Avainsanat: kevyt