Kiille kakkuun

Vahvasta marjatäysmehusta tulee maukas kiille kakkuun. Hyytelöiminen viimeistelee herkkusi! Valuta kiillettä kakulle tai tortulle aseteltujen marjojen ja hedelmien päälle tai tee reilu annos kauniiksi, kiiltäväksi kerrokseksi juustokakkuun.
pinit
Jaa

Kiille kakkuun

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 2 mins Kokonaisaika 2 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

Vinkki!

 Vaihe 1

Asettele kakun pintaan tulevat marjat kuten mansikat kauniisti, joko kokonaisina, puolikkaina tai viipaleina. Kokonaisia mansikoita kuluu runsaimmin.

Kiehauta kattilassa marjamehu ja hyytelösokeri. Anna seoksen jäähtyä muutaman minuutin ajan. Valuta seosta mansikoiden päälle lusikan tai puhtaan pullasudin avulla. Jos liemi jähmettyy liiaksi, voit lämmittää sen välillä uudelleen.

Avainsanat: kakunkoristelu