Lohi-parsakaali-kinkkurullat

Lohesta, parsakaalista ja ilmakuivatusta kinkusta syntyy maukas ruoka, jota kehtaa tarjota vaikka juhlissakin.
pinit
Jaa

Lohi-parsakaali-kinkkurullat

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 10 mins Kokonaisaika 10 minuuttia
Annokset: 4

Raaka-aineet

Vinkki!

Leikkaa lohi nahattomaksi, mausta ja viipaloi 3 cm:n levyisiksi annospaloiksi. Nosta kukin kalapala vuorollaan ilmakuivatulle kinkkusiivulle, lisää parsakaali ja kääräise paketiksi. Sipaise uunivuokaan kasviöljyä ja nosta kalapalat vuokaan. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Purista limetin mehu. Sekoita siihen jogurtti ja ripaus mustapippuria. Huuhtele ja kuivaa annoksiin ruccolaa. Kuumenna lisukkeeksi pakkauksen ohjeen mukaan vihannes-riisisekoitus.

Vinkki! Lohen sijaan voit käyttää kotimaista kalaa kuten kirjolohta ja nieriää.

Avainsanat: lohi