Quich, sämpylä tai sconssi – kaikki samalla taikinalla

Gluteeniton quich on maukas iltapala salaatin kera.
pinit
Jaa

Quich, sämpylä tai sconssi – kaikki samalla taikinalla

Vaikeus: Helppo Kokkausaika 30 mins Kokonaisaika 30 minuuttia
Annokset: 8

Raaka-aineet

TAIKINA

TÄYTE

Vinkki!

Vaihe 1

000000; font-size: 10pt;">Sekoita taikinan kuiva-aineet keskenään kulhossa.

 Vaihe 1

000000; font-size: 10pt;”>Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita taikina sileäksi. Vuoraa piirasvuoka leivinpaperilla ja jaa taikina sille. Laita päälle pala leivinpaperia ja prässää papereiden välissä quich-pohjasta tasapaksu ja kaunisreunainen. Silppua pohjalle paprikat ja jaa joukkoon fetakuutiot. Sekoita liemi maidosta, ranskankermasta ja kananmunista, mausta ja jaa vuokaan.

000000; font-size: 10pt;">Sconssit tai sämpylät: jaa taikina kahdeksaan osaan. Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla ja taputtele taikinasta sille kuusi kiekkoa tai muotoile taikinasta sämpylät.

 Vaihe 1

000000; font-size: 10pt;”>Paista 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Sämpylät ja sconssit paistuvat nopeammin. Tarjoa salaatin kera.

Vinkki! Voit silputa täytteen joukkoon kinkkua, kanaa tai ruskistettua pekonia tai graavilohta.