Puolukkaeväs

Tämä ruokaisa kakku sopii välipalaksi tai mukaan eväsretkelle.
pinit
Jaa
Vaikeus: Helppo Kokkausaika 40 mins Kokonaisaika 40 minuuttia
Annokset: 20

Raaka-aineet

Pohja

Päälle

Vinkki!

Sekoita kuiva-aineet kulhossa. Sulata rasva. Lisää rasva ja maito kuiva-aineiden joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi.

Vuoraa laakea vuoka (24 x 24 cm) leivinpaperilla ja kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle puolukat.

Sulata päälliseen tuleva margariini ja sekoita rasvasulaan ruishiutaleet. Jaa seos puolukoiden päälle.

Kypsennä 180 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.

Ripottele juuri uunista otetun kakun pinnalle fruktoosia.

Avainsanat: puolukka