Etusivu
Reseptit
Kakkukoulu
Blogi
Info
Verkkokauppa
Humberger Toggle Menu
Facebook-f
Linkedin
Pinterest
Instagram
Mustikka-viinirypäletorttu
Sirpa Talka
toukokuu 8, 2023
0 kommenttia
Viinirypäleestä puristettu tuoremehu antaa kakun täytteelle hienostuneen aromin.
Siirry reseptiin
Tulosta resepti
Jaa
Tulosta resepti
Mustikka-viinirypäletorttu
Tekijä:
Sirpa Talka
Keittiö:
kotoisia leivonnaisia
Vaikeus:
Helppo
Raaka-aineet
Annoksia
50
g
maitosuklaata
Avainsanat:
mustikka, Tee hyvä kakku, viinirypäleet
Hedonist's breakfast pan and additional salad
31 minuuttia
Keskivaikea
Edellinen
Kirsikkatorttu
Keskivaikea
Seuraava
×
Log In
Email Or Username
Password
Remember Me
Forgot Password?